Tytöt ja Pojat 7-14-vuotiaat

7-14-vuotiaille Tytöille sekä pojille löytyy paljon toimintaa Sotkamon seurakunnassa. Tavoitteenamme on tukea tyttöjen ja poikien kristillistä kasvatusta. Pyrimme tarjoamaan yhteyden seurakuntaan monipuolisen toiminnan keinoin.

Kerhot

7-14-vuotiaille on tarjolla monenlaisia kerhoja.Kerhot ovat kaikille kouluikäisille avoimia harrastekerhoja, kuten kokki, liikunta, askartelu, musiikki ja sählykerhoja. Kerhot alkavat aina syksyisin ja kestävät kevääseen asti. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja kestävät tunnin tai puolitoista tuntia. Kerhoihin pääset mukaan myös kesken kauden. Kaikki Sotkamon seurakunnan tyttöjen ja poikien kerhot ovat maksuttomia! Tule mukaan kerhoilemaan, sillä kerhoissa on kivaa!

Lataa täysikokoisena

Kerhot ovat kerholaisille maksuttomia. Kerhoihin ilmoittaudutaan kerhonohjaajille kerhoaikana. Mukaan mahtuu myös uudet kerholaiset!  Kerholaiset ovat vakuutettuja kerhoaikana. Kerhoja ohjaavat seurakunnan kerhonohjaajakoulutukseen osallistuvat kerhonohjaajat. Kaikissa kerhoissa on mukana myös täysi-ikäinen ohjaaja.

Tiedustelut nuorisotyönohjaaja Mirva Heikkiseltä mirva.heikkinen@evl.fi /050-5920055

JuKi yhteistyökerhoista tiedusteluihin vastaa myös Harri Heikkinen juurikkalahdekiri@gmail.com/ 044-7538511

Nämä Jalkapallokerhot ja salibandykerhot tehdään yhteistyössä JuKi:n kanssa. Yhteistyö tarkoittaa sitä, että myös nämä kerhot ovat maksuttomia lapsille ja kerholaiset ovat vakuutettuja Sotkamon srk:n puolesta. JuKi:lta on mukana näissä kerhoissa vastuuvanhempi ja kerhoa ohjaavat Seurakunnan kerhonohjaajakoulutukseen osallistuvat kerhonohjaajat.

Näihin kerhoihin tarvitset varusteeksi sisäpelikengät ja juomapullon! Mailan ja suojalasit voit ottaa salibandyyn, mikäli sinulla sellaiset on. Mailoja ja suojalaseja on myös ohjaajalla.

Kerhot toimivat joka viikko, lukuun ottamatta hiihtolomaviikkoa, jolloin myös kerhot lomailevat.

Kerhonohjaajat

Kerhoja pitävät koulutetut kerhonohjaajat. Ohjaajat koulutetaan tehtäväänsä leireillä syksyllä ja talvella sekä kuukausittain tiimi-illoissa. Osallistumme myös Kuopion Hiippakunnan kerhonohjaajapäivään. Kerhonohjaajat ovat rippikoulun käyneitä nuoria. Mukaan otamme mielellään myös aikuisia kerhonohjaajiksi. Uusien kerhonohjaajien haku on syksyisin, jolloin aloitamme uusien kerhonohjaajien koulutuksen. Kerhonohjaajillemme maksamme pientä korvausta kerhonpidosta.

Pilotti

Pilotti on 10-13 -vuotiaille suunnattu ohjelma, jossa voi tutustua uusiin harrastuksiin, seikkailla, palvella ja hankkia uusia taitoja.

Pilotti on kolmetasoinen Puu, Kivi ja Metallitasot. Jokaisessa tasossa on omat vaatimuksensa ja meillä Sotkamossa Pilotit toimivat kerhonohjaajien vetäminä ryhminä. Sotkamossa aloitettiinkin Suomen ensimmäisiä Pilottikerhoja ja ensimmäiset Metallitason pilottikerholaiset on palkittu meillä joulukuussa 2018.

Jokainen pilotin suorittanut palkitaan. Löydä siipesi ja lähde lentoon!

Tänä kerhokautena meillä toimii sekä tytöille, että pojille omat Pilottiryhmät!

Tyttöjen ja poikien leirit

Leirit pidetään omassa leirikeskuksessamme Rytilahden Majalla. Leirit ovat viikonloppuleirejä ja niitä on kevättalvella, kesällä sekä syksyllä. Leiritoiminta on jaettu 1-4-lk sekä 5-7-lk ikäluokkiin. Leirit ovat hyvin suosittuja, joten kannattaa seurata ilmoittelua ja toimia heti. Ilmoittelemme leireistä Sotkamo-lehdessä, ilmoitustauluilla sekä näillä sivuilla. Leirien esittelyt löydät  sivun alalaidasta, kun leiriaika on ajankohtainen...

Tyttöihin ja Poikiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä:

Nuorisotyönohjaaja Mirva Heikkinen p. 050 592 0055

mirva.heikkinen@evl.fi

Meidät löydät myös facebookista  ja Instagramista