Kainuuntie 39, 88600 Sotkamo

Seurakuntatalo sijaitsee kirkkoa vastapäätä ns. Pajaniemessä. Paikalla on ollut aikaisemmin seurakunnan omistama asuinrakennus. Seurakuntatalo on valmistunut vuonna 1986. Sen on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Veijo Martikainen Ky Espoosta. Seurakuntatalossa on kaksi seurakuntasalia, saleihin liittyvä tarjoilutila ja keittiötilat. Saleihin mahtuu noin 250 istumapaikkaa ja pöytäpaikat saadaan noin 150 henkilölle. B-osassa sijaitsee kerhohuoneet, monitoimitila ja eri työalojen toimistot.

Isossa seurakuntasalissa on Rafael ja Aino Korhosen lahjoittama flyygeli. Pienen seurakuntasalin seinällä on marmorilaattoihin kaiverrettuna viime sodissa kaatuneiden sankarivainajien nimet.

Seurakuntasaleissa pidetään paljon seurakunnan omin tilaisuuksien lisäksi perhejuhlia; muistotilaisuuksia, hää- ja kastejuhlia yms.

Esteetön wc Esteetön wc
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Leikkikenttä lapsille ja perheille

Tervetuloa viettämään kesäpäivää seurakuntatalon leikkikentälle. Ota mukaan säänmukaiset ulkovaatteet ja omat eväät. Voit olla mukana koko päivän tai vaikka vain tunnin. Noin 3-vuotias ja sitä vanhempi voi tulla leikkikentälle ilman omaa aikuista.

Luontokirkko srk-talon pihassa

2. rippikoululeirin vanhempainilta