Vapaaehtoistoiminta diakoniatyössä

KIINNOSTAAKO VAPAAEHTOISTYÖ?

Vapaaehtoistyötämme ovat Äiti Teresa -peittojen ja vauvannuttujen neulominen, kirpputoritoiminta, yhteisvastuukerääjänä toimiminen, hyväntekeväisyystempauksien ja -myyjäisten toteuttaminen sekä erilaiset palvelutehtävät, esim. EU-ruokajakelussa avustaminen.

Diakoniatyöntekijöiltä voit kysyä lisätietoa lisäksi jumalanpalveluksessa kolehdinkantajana ja tekstinlukijana toimimisesta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Olet tervetullut mukaan toimimaan yhteisen hyvän puolesta!

Yhteisvastuukeräys

Osallistu tästä linkistä yhteisvastuukeräykseen

Yhteisvastuukeräys on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelisluterilaisen vuosittainen suurkeräys, joka auttaa heikkoja ja hädänalaisia Suomessa ja kehitysmaissa. Tänä vuonna keräyksen suojelijoina toimivat tasavallan presidentti  Sauli Niinistö ja Lapuan piispa Simo Peura.

60% tuotosta ohjautuu vuosittain Kirkon Ulkomaanavun välityksellä katastrofiapuun, 20% Kirkon diakoniarahaston kautta myönnettävään taloudelliseen apuun hädässä oleville Suomessa ja 20% paikallisseurakuntien tekemään avustustyöhön.