Vapaaehtoistoiminta diakoniatyössä

KIINNOSTAAKO VAPAAEHTOISTYÖ?

Korona-aikana vapaaehtoistyötä tehdään epidemiatilanne sekä korona-ohjeet huomioiden.

Vapaaehtoistyötämme ovat Äiti Teresa -peittojen ja vauvannuttujen neulominen,  yhteisvastuukerääjänä toimiminen, hyväntekeväisyystempauksien ja -myyjäisten toteuttaminen sekä erilaiset palvelutehtävät, esim. EU-ruokajakelussa avustaminen, lähimmäispalvelu. Vapaaehtoistyössä voit myös hyödyntää halutessasi omaa osaamistasi. Onko sinulla kenties jokin taito tai ammattiin/koulutukseen liittyvä asia, jota haluaisit hyödyntää muiden hyväksi. Diakoniatyöntekijöiltä voit kysyä lisätietoa lisäksi jumalanpalveluksessa kolehdinkantajana ja tekstinlukijana toimimisesta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ulla Kuusisto p. 050-4315778 tai Riikka Pursiainen p. 050-3255209

Olet tervetullut mukaan toimimaan yhteisen hyvän puolesta!

Yhteisvastuukeräys

Osallistu tästä linkistä yhteisvastuukeräykseen

Yhteisvastuu 2022 starttaa 6.2: "Lahjoita mulle huominen"

Tämän vuoden keräyksen tuotolla autetaan pandemiasta kärsineitä lapsia ja nuoria Suomessa ja maailmalla. Omaan seurakuntaan jäävä osuus käytetään Sotkamossa toimivan Saapas-ryhmän toiminnan tukemiseen. Keräyksen suojelijana toimii presidentti Sauli Niinistö ja keräyksestä vastaavana piispana Mari Leppänen. Lisätietoja keräyksestä: www.yhteisvastuu.fi

Oman seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen voit lahjoittaa monin tavoin
Lähikeräysten ohella voit antaa lahjasi Sotkamon seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen MobilePayllä numeroon 88766 tai tekemällä lahjoituksen nettilahjoitussivulle osoitteessa yhteisvastuu.fi/sotkamo. Seurakunnan nettisivuilta löytyy banneri (linkki lahjoitukseen), jonka kautta voit myös lahjoittaa kätevästi.
Pankin kautta lahjoitettaessa Yhteisvastuun tilit ovat: Aktia FI82 4055 0010 4148 41, Nordea FI16 2089 1800 0067 75 ja OP FI14 5000 0120 2362 28. Jos lahjoitat pankin kautta, lisää lahjoitukseesi seurakunnan viitenumero 306539. Kirkkopalvelujen keräyslupa RA/2020/639
Kiitos lahjoituksestasi!