Vapaaehtoistoiminta diakoniatyössä

KIINNOSTAAKO VAPAAEHTOISTYÖ?

Vapaaehtoistyötämme ovat Äiti Teresa -peittojen ja vauvannuttujen neulominen, kirpputoritoiminta, yhteisvastuukerääjänä toimiminen, hyväntekeväisyystempauksien ja -myyjäisten toteuttaminen sekä erilaiset palvelutehtävät, esim. EU-ruokajakelussa avustaminen.

Diakoniatyöntekijöiltä voit kysyä lisätietoa lisäksi jumalanpalveluksessa kolehdinkantajana ja tekstinlukijana toimimisesta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Olet tervetullut mukaan toimimaan yhteisen hyvän puolesta!

Yhteisvastuukeräys

Osallistu tästä linkistä yhteisvastuukeräykseen

Yhteisvastuukeräys on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelisluterilaisen vuosittainen suurkeräys, joka auttaa heikkoja ja hädänalaisia Suomessa ja kehitysmaissa. Tänä vuonna keräyksen suojelijoina toimivat tasavallan presidentti  Sauli Niinistö ja Lapuan piispa Simo Peura.

60% tuotosta ohjautuu vuosittain Kirkon Ulkomaanavun välityksellä katastrofiapuun, 20% Kirkon diakoniarahaston kautta myönnettävään taloudelliseen apuun hädässä oleville Suomessa ja 20% paikallisseurakuntien tekemään avustustyöhön.

Yhteisvastuu 2019 tapahtumat:

TAMMIKUU

Ke 30.1       Yv-info, tietoa v. 2019 keräyksestä ja materiaalin jako srk-talolla

HELMIKUU

Su 3.2          Yv-alkaa, messu kirkossa ja Yv-lounas 11-13 srk-talolla

To 14.2       Yv-Hernekeitto-myyjäiset, mahdollisuus ruokailla 16 – 17.30, arpoja, kirppis auki srk-talolla

MAALISKUU

Pe 8.3.         YV-liikekeräys K-supermarket Vuokatti klo 12-

Ma 11.3      YV-liikekeräys K-supermarket klo 10 – 14

Pe 15.3       Yv-liikekeräys Tokmannilla klo 10-14

La 23.3        YV-Ulkoilutapahtuma klo 11-13 srk-talolla

Su 31.3       Laulaen apua lapsille -konsertti kirkossa klo 18.
                   Ohjelman tuotto yv:lle.

HUHTIKUU