Kuiskaus taivaan Isälle, ota minut lähelle. Sipaise enkelin siivellä, jokaisella retkellä. Aamen.

Kerhokevät alkaa viikolla 2 ja päättyy viikolla 20. Kerhot eivät kokoonnu viikoilla 10 ja 13.

VAUVAKERHO

MAANANTAISIN klo 10-11:30 ja 12:30-14 SEURAKUNTATALOLLA

Vauvakerho on tarkoitettu ihanille vauvoille ja vanhemmille. Kerhoon voi tulla pienen vastasyntyneen kanssa ja vanhimmat vauvat ovat noin vuosikkaita. Vauvakerhossa on mahdollisuus jakaa vauva-arkea ja istahtaa kahvikupposen ääreen. Vauvakerhoa järjestetään yhdessä hyvinvointialueen perhetyön kanssa. 

 

PERHEKERHO

TIISTAISIN klo 9:30-11 VUOKATIN KIRKOSSA

Perhekerho on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille ja aikuisille. Kerhoon voi tulla esimerkiksi vanhempien, isovanhempien, kummien tai kaveriperheiden kanssa. Kerhossa on vaihtelevaa ohjelmaa, leppoisaa yhdessäoloa sekä pieni tarjoilu. 

 

MUSKARIPERHEKERHO

TORSTAISIN klo 9:30-11 SEURAKUNTATALOLLA

Muskariperhekerho on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille ja aikuisille. Kerhoon voi tulla esimerkiksi vanhempien, isovanhempien, kummien tai kaveriperheiden kanssa. Kerhossa on muskarihetki, leppoisaa yhdessäoloa sekä pieni tarjoilu. 

 

PESÄKOLO

TOUKOKUU:

  • tiistai 7.5 klo 16:30-18:30 ASEMA 13
  • keskiviikko 15.5 klo 9-11 SEURAKUNTATALO

Tervetuloa viettämään aikaa toisten lapsiperheiden kanssa. Mukana voit olla koko ajan tai piipahtaa vain hetkisen. Pesäkoloa ovat järjestämässä Kainuun hyvinvointialue, MLL sekä seurakunnan lapsityö.

 

LEIKKIKENTTÄ 

SEURAKUNTATALOLLA

ARKIPÄIVISIN 3.-20.6, klo 9-14 

Tervetuloa viettämään kesäpäivää seurakuntatalon leikkikentälle. Ota mukaan säänmukaiset ulkovaatteet ja omat eväät. Voit olla mukana koko päivän tai vaikka vain tunnin. Noin 3-vuotias ja sitä vanhempi voi tulla leikkikentälle ilman omaa aikuista. Leikkikentällä saa leikkiä, touhuta ja joka päivä on tarjolla vaihtelevaa yhteistä ohjelmaa. Mikäli lapsi on tulossa ilman omaa aikuista, muistathan ilmoittautua etukäteen ja tarkistaa onko leikkikenttäpäivässä tilaa p.050 548 5751/Marja.

Kurkista myös tapahtumat-osioon, mitä perheille on tarjolla!