Kollaasi leiriseikkailusta Virvaliekkileiriltä

Sotkamon seurakunnan tyttöjen ja poikien kerhotiedoitteet keväällä 2019

Lauantain jalkapallokerhot Vuokatin urheilutalolla on viimeistä kertaa 30.3.2019 ja sunnuntain sählykerhot ovat viimeistä kertaa su 31.3.2019.

Hiljaisella viikolla eli 15.4.2019 alkavalla viikolla Srk-talon kokkikerhot ja askartelukerho osallistuvat kerhoaikana Pääsiäisvaellukselle. Vuokatin kokkikerho on normaalisti, Tyttöjen jalkapallo keskiviikkona 17.4 on normaalisti. Pitkänäperjantaina 19.4. ei ole Tyttöjen jalkapalloa eikä Sirkuskerhoa.

Viikolla 17 eli 22.4 alkavalla viikolla ei ole enää normaaleja kerhoja vaan kaikki kerhot voivat osallistua seuraaviin yhteisiin tapahtumiin:

Matkamiehen messu
 Sotkamon kirkossa.
Keskiviikkona 24.4.2019 klo 18:00

Messun yhteydessä huomioidaan pronssisilla ja hopeisilla ansiomerkeillä Sotkamon seurakunnan kerhonohjaajia ja varhaisnuorisotyössä aktiivisesti toimineita nuoria.  Messun yhteydessä huomioidaan myös Pilotin kivi ja puutason suorittaneet nuoret sekä yksi metallitason nuori. Samassa messussa siunataan uudet isoset.
Messun suunnittelee ja toteuttaa nuoret yhdessä seurakunnan työntekijöiden kanssa.
Tervetuloa mukaan koko perheellä!

Kerholaisten Kevätseikkailu
Superpark puistossa
Torstaina 25.4.2019 klo 17:00–19:00

Vietämme kevätseikkailuiltaa Superparkissa. Ilmoittaudu kevätseikkailuun omalle kerhonohjaajallesi tiistaihin 23.4. mennessä! Kevätseikkailuilta on kerholaiselle maksuton. Jos haluat ostaa kahviosta limpparia tai jotain herkkua, niin siihen voi varata itsellesi vähän rahaa. Kokoonnumme Superparkin aulaan, jossa kerhonohjaajat ottavat vastaan omat kerholaisensa. Tarkoitus on pitää hauska ilta oman kerhoporukan kanssa ja omien kerhonohjaajien kanssa.

Kerhokalenteri aukeaa tästä