Sotkamon seurakunnassa toimitaan 31.3.2021 asti seuraavasti:

2.3.2021 11.04

Kainuussa kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset edelleen kielletty, ohjeita ja uutta lakia noudattaen enintään 20 hengen tilaisuudet ovat mahdollisia (Pohjois-Suomi)
Tiedote 26.2.2021 16:26 Kainuu koronafi koulu Pohjois-Suomi Terttu Savolainen ylijohtaja

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto jatkaa nykyisiä kokoontumisrajoituksia Kainuun kuntien alueella 1.3. – 31.3.2021. Tartuntatautilain nojalla ovat kiellettyjä kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset Kainuun alueella 31. maaliskuuta saakka. Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan kuitenkin järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu korkeintaan 20 (kaksikymmentä) henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 22.2.2021 päivittämää ohjetta, joka täydentää suoraan tartuntatautilain muutoksista tulevia velvollisuuksia.

Lue lisää tästä linkistä

Sotkamon kirkossa on palattu viettämään messua. Kirkkoon voi tulla, tulijat opastetaan eri sektoreihin niin, että kussakin sektorissa on max. 20 hlöä.
Pidä turvaväli ja huolehdi käsihygieniasta. Suosittelemme maskin käyttöä.

Messuun voi osallistua myös striimin kautta seurakunnan facebook-sivulla. Katsottavissa kahden viikon ajan.

Hautauksia järjestäviä omaisia toivomme rajaavan tilaisuuden osallistujia niin, että hautajaiset pidetään lähimpien kesken.