Kerhonohjaajainfo

KERHONOHJAAJAKOULUTUS ALKAA!
Haluatko mukaan meidän joukkoomme? Haemme reippaita ja luotettavia nuoria sekä aikuisia kerhonohjaajiksi ala-asteikäisten harrastekerhoihin kaudelle 2021-2022. Kerhoja on ollut mm. keppari-, sirkus- ja liikuntakerhot Sotkamossa ja Vuokatissa. Kerhonohjaajan tulee olla vähintään 15-vuotias ja rippikoulun käynyt.

Kerhonohjaaja koulutus alkaa ke 1.9. seurakuntatalolla pidettävässä Minustako kerhonohjaaja? -infotilaisuudessa. Kerhonohjaajat koulutetaan tehtäväänsä koulutusleirillä Rytilahden Majalla pe 10.9.-su 12.9.
Kerhonohjaaja sitoutuu koulutukseen (2 leiriä ja hiippakunnan kerhonohjaajapäivä), kerhonohjaajakokouksiin kerran kuussa/ tiimipäiviin sekä pitämään kerhoa kerran viikossa yhdessä toisen kerhonohjaajan kanssa. Kerhonohjaajille maksetaan palkkio pidetyistä kerhokerroista. Mikäli kiinnostus heräsi, laita yhteystietosi (nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) ja kerro hieman itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen mirva.heikkinen@evl.fi ke 1.9. mennessä.