Kouluikäisten kerhot kevät 2019

Kerhot alkavat jälleen viikolla 5 eli 28.1 – 3.2.2019

Kerhot ovat kerholaisille maksuttomia. Kerhoihin ilmoittaudutaan kerhonohjaajille kerhoaikana. Mukaan mahtuu myös uudet kerholaiset!  Kerholaiset ovat vakuutettuja kerhoaikana. Kerhoja ohjaavat seurakunnan kerhonohjaajakoulutukseen osallistuvat kerhonohjaajat. Kaikissa kerhoissa on mukana myös täysi-ikäinen ohjaaja.

Tiedustelut nuorisotyönohjaaja Mirva Heikkiseltä mirva.heikkinen@evl.fi /050-5920055

JuKi yhteistyökerhoista tiedusteluihin vastaa myös Harri Heikkinen juurikkalahdekiri@gmail.com/ 044-7538511

Nämä Jalkapallokerhot ja salibandykerhot tehdään yhteistyössä JuKi:n kanssa. Yhteistyö tarkoittaa sitä, että myös nämä kerhot ovat maksuttomia lapsille ja kerholaiset ovat vakuutettuja Sotkamon srk:n puolesta. JuKi:lta on mukana näissä kerhoissa vastuuvanhempi ja kerhoa ohjaavat Seurakunnan kerhonohjaajakoulutukseen osallistuvat kerhonohjaajat.

Näihin kerhoihin tarvitset varusteeksi sisäpelikengät ja juomapullon! Mailan ja suojalasit voit ottaa salibandyyn, mikäli sinulla sellaiset on. Mailoja ja suojalaseja on myös ohjaajalla.

Kerhot toimivat joka viikko, lukuun ottamatta hiihtolomaviikkoa, jolloin myös kerhot lomailevat.

Aikataulut