PERHERETKI SANTAPARKKIIN LA 9.11.2019

Lähtö: klo 6.30 Sotkamon kirkon parkista ja kyytiin pääsee myös Vuokatin S-marketin bussipysäkiltä. Ole ajoissa paikalla.
Perillä: Klo 11.30 Linja-auto vie meidät Santaparkin oven eteen. Ulkovaatteet jätetään autoon.
Lähtö kotiin; Klo 16 Santaparkin oven edestä - ole silloin paikalla.
Sotkamossa n. klo 21.

Santaparkissa: Seikkailua Tonttukoulussa, vuodenaikojen Satujunassa, Tonttujen Puuhariihessä, Angrybirds-alueella touhuamista, Tutustumista Tonttujen Postitoimistoon, Napapiirin alittaminen 50 metrin syvyydessä, ihastelua Jäägalleriassa, vierailua Joulupukin tuvassa, Tonttushown katselua jne.
Mahdollisuus käväistä myös Pajakylässä.

Retken hinta: Sisältää matkan ja pääsylipun. Akuinen 35,5€, lapsi 3-12v 32€, alle 3v 15€.
RETKI MAKSETAAN LAPSITYÖNTOIMISTOON VIIMEISTÄÄN 4.11. VARAA TASARAHA.

ILMOITTAUTUMINEN: ALKAA TI 22.10. KLO 7.30. SOITA P. 0505485751
*Jos voit pahoin linja-autossa, varaa istumapaikka linja-auton etuosasta.
*Kun tulet maksamaan matkan, saat osallistumislomakkeen, joka pitää täyttää huolellisesti ja palauttaa viimeistään linja-autoon. Mikäli mukaan lähtee joku muu kuin oma lapsi - hänellä tulee olla vanhempien antama matkustuslupa. Se löytyy em lomakkeen toiselta puolelta. Lomake liitetään matkan turvallisuussuunnitelmaan.
*ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. Jos jostain syystä perut matkasi, niin matkan hintaa (15€ )emme palauta. Sisäänpääsymaksu palautetaan.
Mukaan pääsee 50 retkeläistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOMIOITAVAA RETKELLE LÄHTIESSÄ:
Mahdollinen pahoinvointi linja-autossa
:  Jos tiedät itsesi tai lapsesi voivan pahoin linja-autossa, varaudu apteekista saatavilla tableteilla tai rannekkeilla. Varaa vaihtovaatteita mukaan ja jätä karkit, imelät herkut ja sipsit kotiin.
Eväät: Matka on pitkä, joten on syytä ottaa evästä mukaan.Olemme liikkeellä yhden pysähdyksen taktiikalla. Pysähdymme Pudasjärvellä. Siellä voi kahvitella.
Santaparkissa on mahdollisuus ruokailuun. Hintaan sisältyy jo 20% alennus. Aikuinen: 15,10€; lapsi 3-12v 10,30€, mikäli lounasliput tilataan etukäteen ja maksavia syöjiä on vähintään 10.
Sää: Pukeudu sään mukaan. Santaparkissa olemme sisätiloissa. Pajakylässä myös ulkona.
Lija-autoon varaamme lapsille väritys-ja tehtävämonisteita, laulamme ja leikimme, aikuisillekin löytyy mukavaa ohjelmaa. Näin matka sujuu leppoisasti. Ota mukaan reppuusi iloista retkimieltä ja ripaus kärsivällisyyttä.

Perheitä retkelle odotellen...
Marja Remes ja Anitta Fahim

SYYSKUU
Pe 27.9. VAUVAPÄIVÄ
               Alkaen klo 9.30  Vauvamuskari ja aamupalabrunssi Seurakuntatalolla
                           klo 11.00 Lähtö vaunuilla kohti toria
                           klo 11.30 Vauvajumppahetki torilla
                           klo 12.00 K-Supermarketissa kahvitarjoilua teeman merkeissä

Su 29.9. Klo 10  ENKELIKIRKKO Sotkamon kirkossa koko perheelle

LOKAKUU

La 5.10. Klo 10-13 KIRKONROTAN LAPSIPARKKI  Seurakuntatalolla
                           Seurakunta järjestää  alle kouluikäisille mukavaa puuhaa.
                           Aikuisilla mahdollisuus omaan aikaan ja asioitten hoitamiseen.
                           Lapsiparkki on ilmainen. Lapsille omat eväät mukaan.
                           Ilmoittautuminen p. 0505485751 viimeistään kyseisen viikon ke klo 15 mennessä
                           Mukana lasten kanssa touhuamassa seurakunnan lastenohjaajat.

Ma 7.10. Klo 10 VAUVAMUSKARI Seurakuntatalon monitoimitiloissa

Ma 7.10. alkaen Klo 17 KOKO PERHEEN KYLPYLÄILTA KATINKULLASSA
                           Ilmoittautuminen viimeistään to 3.10. klo 15 mennessä  p. 0505872772
                           Lastenohjaajat ovat paikalla klo 17-18.30, jonka aikana lippujen hinnat ovat 7€/henkilö,
                           alle 4v ilmaiseksi. Varaa tasaraha mukaan ja maksa lastenohjaajalle. Lippu on voimassa
                           kylpylän sulkeutumiseen asti.

La 26.10. klo 15 KUMMIKIRKKO 6V JA KUMMEILLE Vuokatin kirkossa
                           Kummikirkon jälkeen herkuttelemme.

MARRASKUU
Pe 1.11. Klo 10-13 KIRKONROTAN LAPSIPARKKI Vuokatin kirkossa
                           Seurakunta järjestää alle kouluikäisille mukavaa puuhaa. Aikuisilla on mahdollisuus
                           omaan aikaan tai asioiden hoitamiseen.
                           Lapsiparkki on ilmainen. Lapsille omat eväät mukaan.
                           Ilmoittautuminen p. 0505485751 viimeistään kyseisen viikon ke klo 15 mennessä

Su 3.11.              VAUVAKIRKKO, Vuokatin kirkossa
                           klo 11.20 aamupalabrunssi
                           klo 12 Vauvakirkko
                           Vauvoille omat helistimet mukaan

Ma 4.11. Klo 17  PERHEILTA, PUUROKIRKON MERKEISSÄ, Vuokatin kirkossa
                           Syödään iltapalaa ja nautitaan iloisesta kirkkohetkestä

Ke 13.11. Klo 18 METSÄNVÄEN JOULUSEIKKAILU  - Koko perheen näytelmä Seurakuntatalolla
                           Ongintaa, onnenpyörä, arpoja (1€), kahvia ja pullaa (vapaaehtoinen kahviraha)
                            Illan tuotto oman seurakunnan lapsityön hyväksi.

Ma 18.11. klo 10 VAUVAMUSKARI, Seurakuntatalon monitoimitiloissa

La 30.11. klo 10-13 KIRKONROTAN LAPSIPARKKI TONTTUPÄIVÄN MERKEISSÄ
                            Seurakunta järjestää jouluista tonttuilua Rytilahden majalla.
                             Vanhemmat voivat hoidella jouluisia asioita.
                            Ilmoittautuminen viimeistään ma 25.11. klo 15 mennessä p. 0505485751

JOULUKUU
Ma 2.12. klo 17.00 PERHEILTA - KINOVISIOLLA ELOKUVAN MERKEISSÄ
                            Tähän tapahtumaan pitää ilmoittautua.  Seuraa ilmoittelua.

10.-12.12.            ELÄMYKSELLINEN JOULUVAELLUS, Seurakuntatalolla
                            Avoinna:  ti klo 16-20