Hinnasto

Alla olevat maksut peritään seurakunnan tiloissa järjestettävistä perhejuhlista kuten muistotilaisuuk­sista, hää- ja kastejuhlista ja vastaavista. Tiloissa pidettävistä kirkollisista toimituksista ei peritä vuokraa jos toimitukseen ei liity esimerkiksi perhejuhlaa.

Kirkon seurakuntasali

Salin vuokra 50 €
Keittiön perusmaksu 12 €
Keittiön tuntimaksu kahden (2) tunnin ylittävältä ajalta 7 €/tunti
Iso liina 4,50 €

Salin vuokraan sisältyy tilojen lisäksi astiasto ja keittiön käyttö ruuan lämmittämisen osalta. Jos keittiötä käytetään ruuan valmistukseen peritään ensimmäiseltä kahdelta tunnilta perus­maksu ja kahden tunnin ylittäviltä tunneilta tuntimaksu kutakin alkavaa tuntia kohden.

Vuokatin kirkko

Iso keittiö 40 €/tilaisuus

Majoitus

Vanha puoli:
30 €/hlö/vrk omilla liinavaatteilla, lisämaksu liinavaatteista 12 €/liinavaatekerta

Uusi puoli:
25 €/hlö/vrk, majoitus 3-6 henkilöä/huone, lisämaksu liinavaatteista 12 €/liinavaatekerta

Molemmat puolet:
25 €/hlö/vrk omilla liinavaatteilla, lisämaksu liinavaatteista 12 €/liinavaatekerta

Rippikoulu- ja leirikouluryhmät:
20 €/hlö/vrk omilla liinavaatteilla, lisämaksu liinavaatteista 12 €/liinavaatekerta

Makuupussin kanssa tulee käyttää aluslakanaa.

Ateriat

Aamupala 6 €
Lounas 9,50 €
Päiväjuoma 2 €
Päivällinen 12 €
Iltapala 5 €

Hinnoittelu koskee vähintään 10 henkilön ryhmiä.
Alle 12 vuotiaat alennus 20 % ja alle 5 vuotiaat alennus 50 %
Rippikoulu- ja leirikouluryhmien ateriat 23 €/hlö/vrk

Kokouspaketit

1 vrk 65 €/hlö, sisältää iltapalan, aamupalan, lounaan ja päiväkahvin. Käytettävissä erikokoisia kokous- ja ryhmätyöskentelytiloja sekä av-välineet. Majoitus 2-3 hengen huoneissa.

Päiväkokous

22 €/hlö, sisältää tulokahvit, lounaan ja päiväkahvit
10 €/hlö, sisältää tulokahvit ja kokoustilat

Koko rakennus yksityiskäyttöön (ei majoitustilat, laitoskeittiö eikä saunatilat)