Hinnasto

Alla olevat maksut peritään seurakunnan tiloissa järjestettävistä perhejuhlista kuten muistotilaisuuk­sista, hää- ja kastejuhlista ja vastaavista. Tiloissa pidettävistä kirkollisista toimituksista ei peritä vuokraa jos toimitukseen ei liity esimerkiksi perhejuhlaa.

Kirkon seurakuntasali

Salin vuokra 50 €
Keittiön perusmaksu 12 €
Keittiön tuntimaksu kahden (2) tunnin ylittävältä ajalta 7 €/tunti
Iso liina 4,50 €

Salin vuokraan sisältyy tilojen lisäksi astiasto ja keittiön käyttö ruuan lämmittämisen osalta. Jos keittiötä käytetään ruuan valmistukseen peritään ensimmäiseltä kahdelta tunnilta perus­maksu ja kahden tunnin ylittäviltä tunneilta tuntimaksu kutakin alkavaa tuntia kohden.

Vuokatin kirkko

Salin vuokra 90 €