Tytöt ja Pojat 7-14-vuotiaat

#rauha kasvatuksen vuosiaihe näkyy kerhoissamme ja leireillämme

7-14-vuotiaille Tytöille sekä pojille löytyy paljon toimintaa Sotkamon seurakunnassa. Tavoitteenamme on tukea tyttöjen ja poikien kristillistä kasvatusta. Pyrimme tarjoamaan yhteyden seurakuntaan monipuolisen toiminnan keinoin.

Kerhot

7-14-vuotiaille on tarjolla monenlaisia kerhoja. Yleisiä ovat Puuhikset, joissa tehdään kaikkea mahdollista; askarrellaan, leikitään, lauletaan, kokataan... Lisäksi tarjolla on myös harrastekerhoja, kuten kokki, liikunta, askartelu, musiikki ja sählykerhoja. Kerhot alkavat aina syksyisin ja kestävät kevääseen asti. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja kestävät tunnin tai puolitoista tuntia. Kerhoihin pääset mukaan myös kesken kauden. Kaikki Sotkamon seurakunnan tyttöjen ja poikien kerhot ovat maksuttomia! Tule mukaan kerhoilemaan, sillä kerhoissa on kivaa!

Kerhot jatkuvat jälleen syksyllä! Aurinkoista kesää kerholaisille!

Kerhonohjaajat

Kerhoja pitävät koulutetut kerhonohjaajat. Ohjaajat koulutetaan tehtäväänsä leireillä sekä kuukausittain kokoontumisina. Kerhonohjaajat ovat rippikoulun käyneitä nuoria. Mukaan otamme mielellään myös aikuisia kerhonohjaajiksi. Uusien kerhonohjaajien haku on syksyisin, jolloin aloitamme uusien kerhonohjaajien koulutuksen. Kerhonohjaajillemme maksamme pientä korvausta kerhonpidosta.

Uusia kerhonohjaajia otetaan mukaan toimintaan sykysyllä 2018. Ota yhteyttä sähköpostilla mirvaa 29.8.2018 mennessä tai viimeistään saapumalla paikalle Minustako Kerhonohjaaja Infoon torstaina 30.8.2018 klo 18:15 Srk-talolla monitoimitila! Lisätietoja sivun alla olevassa tiedostossa.

Pilotti

Pilotti on 10-14 -vuotiaille suunnattu ohjelma, jossa voi tutustua uusiin harrastuksiin, seikkailla, palvella ja hankkia uusia taitoja.

Pilotti on kolmetasoinen. Jokaisessa tasossa on omat vaatimuksensa. Tasoja voidaan toteuttaa niin henkilökohtaisesti kuin ryhmässäkin.

Sotkamossa toimii Suomen ensimmäisiä Pilottikerhoja! Haluaisitko sinä mukaan Pilottiin? Mikäli kiinnostuit Pilotista, niin nyt on oikea aika lähteä liikkeelle.

Syksyllä jatkavat Pilotin kivitason tyttöryhmä, kivitason poikaryhmä ja metallitason poikaryhmä.

Oletko kiinnostunut Pilotista? Ota yhteyttä Mirvaan.

Jokainen pilotin suorittanut palkitaan. Löydä siipesi ja lähde lentoon!

Tyttöjen ja poikien leirit

Leirit pidetään omassa leirikeskuksessamme Rytilahden Majalla. Leirit ovat viikonloppuleirejä ja niitä on kevättalvella, kesällä sekä syksyllä. Leiritoiminta on jaettu 1-4-lk sekä 5-7-lk ikäluokkiin. Leirit ovat hyvin suosittuja, joten kannattaa seurata ilmoittelua ja toimia heti. Ilmoittelemme leireistä Sotkamo-lehdessä, ilmoitustauluilla sekä näillä sivuilla. Leirien esittelyt löydät  sivun alalaidasta, kun leiriaika on ajankohtainen...

Tyttöihin ja Poikiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä:

Nuorisotyönohjaaja Mirva Heikkinen p. 050 592 0055

Meidät löydät myös facebookista https://www.facebook.com/sotkamonsrkvntyo

pdf liite

Minustako Kerhonohjaaja! Vilkaise tästä esíte!