Tytöt ja Pojat 7-14-vuotiaat

Kerhot Sotkamossa ja Vuokatissa.

7-14-vuotiaille Tytöille sekä pojille löytyy paljon toimintaa Sotkamon seurakunnassa. Tavoitteenamme on tukea tyttöjen ja poikien kristillistä kasvatusta. Pyrimme tarjoamaan yhteyden seurakuntaan monipuolisen toiminnan keinoin.

Kerhot

7-14-vuotiaille on tarjolla monenlaisia kerhoja. Yleisiä ovat Puuhikset, joissa tehdään kaikkea mahdollista; askarrellaan, leikitään, lauletaan, kokataan... Lisäksi tarjolla on myös harrastekerhoja, kuten kokki, liikunta, askartelu, musiikki ja sählykerhoja. Kerhot alkavat aina syksyisin ja kestävät kevääseen asti. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja kestävät tunnin tai puolitoista tuntia. Kerhoihin pääset mukaan myös kesken kauden. Kaikki Sotkamon seurakunnan tyttöjen ja poikien kerhot ovat maksuttomia! Tule mukaan kerhoilemaan, sillä kerhoissa on kivaa!

Uutuutena syksyllä 2016 mm. Luistelukerho 1-2 luokkalaisille tytöille keskiviikkoisin klo 16:00 Jäähallilla! Palloilukerho 1-3 luokkalaisille torstaisin klo 17:00 Vuokattihallissa ja Ulkoliikkari 1-3 luokkalaisille Salmelankoulun pihalla maanantaisin klo 17:00. Tänä vuonna kokkisten, puuhisten ja askartelukerhojen lisäksi liikutaan ahkerasti!

Uusimman kerhokalenterin löydät sivun lopusta liitetiedostona.

Kerhonohjaajat

Kerhoja pitävät koulutetut kerhonohjaajat. Ohjaajat koulutetaan tehtäväänsä leireillä sekä kuukausittain kokoontumisina. Kerhonohjaajat ovat rippikoulun käyneitä nuoria. Mukaan otamme mielellään myös aikuisia kerhonohjaajiksi. Uusien kerhonohjaajien haku on syksyisin, jolloin aloitamme uusien kerhonohjaajien koulutuksen. Kerhonohjaajillemme maksamme pientä korvausta kerhonpidosta.

Pilotti

Pilotti on 10-14 -vuotiaille suunnattu ohjelma, jossa voi tutustua uusiin harrastuksiin, seikkailla, palvella ja hankkia uusia taitoja.

Pilotti on kolmetasoinen. Jokaisessa tasossa on omat vaatimuksensa. Tasoja voidaan toteuttaa niin henkilökohtaisesti kuin ryhmässäkin.

Sotkamossa toimii Suomen ensimmäisiä Pilottikerhoja! Syksyllä 2016 kokoontuvat 10-14 vuotiaat pojat omassa Pilottikerhossaan. Mikäli kiinnostuit Pilotista, niin ota yhteys Mirvaan.

Jokainen pilotin suorittanut palkitaan. Löydä siipesi ja lähde lentoon!

Tyttöjen ja poikien leirit

Leirit pidetään omassa leirikeskuksessamme Rytilahden Majalla. Leirit ovat viikonloppuleirejä ja niitä on kevättalvella, kesällä sekä syksyllä. Leiritoiminta on jaettu 1-4-lk sekä 5-7-lk ikäluokkiin. Leirit ovat hyvin suosittuja, joten kannattaa seurata ilmoittelua ja toimia heti. Ilmoittelemme leireistä Sotkamo-lehdessä, ilmoitustauluilla sekä näillä sivuilla. Leirien esittelyt löydät  sivun alalaidasta.

Syksyllä 2016 seikkailemme 1-4 luokkalaisten kanssa Piilo- lerillä ja 5-7 luokkalaisten kanssa Kätkö -leirillä!

Tyttöihin ja Poikiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä:

Nuorisotyönohjaaja Mirva Heikkinen p. 050 592 0055

Meidät löydät myös facebookista https://www.facebook.com/sotkamonsrkvntyo

Kerhosyksy 2016

Syksyn 2016 leiri Piilo 1-4 luokkalaisille tytöille ja pojille

jpg liite

Syksyn´2016 leiri 5-7- luokkalaisille tytöille ja pojille!