Seurakuntatalo

Seurakuntatalo sijaitsee kirkkoa vastapäätä ns. Pajaniemessä. Paikalla on ollut aikaisemmin seurakunnan omistama asuinrakennus. Seurakuntatalo on valmistunut vuonna 1986. Sen on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Veijo Martikainen Ky Espoosta. Seurakuntatalossa on kaksi seurakuntasalia, saleihin liittyvä tarjoilutila ja keittiötilat. Saleihin mahtuu noin 350 istumapaikkaa ja pöytäpaikat saadaan noin 200 henkilölle. B-osassa sijaitsee neljä kerhohuonetta, monitoimitila ja takkahuone, jotka saadaan yhdeksi tilaksi sekä toimistotilat nuorisotyölle, lapsityölle ja diakoniatyölle.

Isossa seurakuntasalissa on Rafael ja Aino Korhosen lahjoittama flyygeli. Pienen seurakuntasalin seinällä on marmorilaattoihin kaiverrettuna viime sodissa kaatuneiden sankarivainajien nimet.

Seurakuntasaleissa pidetään paljon seurakunnan omin tilaisuuksien lisäksi perhejuhlia; muistotilai­suuksia, hää- ja kastejuhlia yms. Tarjoilun voi tilan varaaja järjestää joko itse tai hankkia nämä palvelut pitopalvelutoimintaa tarjoavilta yrityksiltä. Tilojen käytöstä peritään hinnaston mukaiset maksut.