Sotkamon seurakunnan tapahtumia

Huhtikuu:

Ti 25.4. klo 18 Jeesus toivomme! - uskomme perustus, Luentosarja roomalaiskirjeen pohjalta srk-talossa.
Klo 18 Elä Jeesuksessa! - uusi ihmeellinen elämä!
- raamattuopetus, Jouko Puhakka
klo 19 Lohdutuksen lähteellä, Sanoin ja sävelin ilta, musiikkia, Laulukuvia yhtye, Pertti Kallio, Pasi Kortelainen, Mikko Ohra-aho, puheenvuoro, Jouko Puhakka, srk:n työntekijä

Illassa keskustelua, musiikkia, yhteislaulua, esirukoushetki.
Kirja- ja äänitepöytä. Vapaaehtoinen kolehti tapahtuman kulujen kattamiseksi Suomen Raamattuopiston työn hyväksi.

To 27.4. klo 17.30 Hiljainen rukoushetki Vuokatin kirkossa.

Pe 28.4. klo 10 Keväiset laulajaiset yhteisvastuun merkeissä kanttori Risto Vähäsarjan johdolla srk-talossa. Lopuksi munkkikahvit. Myynnissä yv-arpoja.

La 29.4. klo 12-14 Lähetystyön vapputapahtuma Vuokatin kirkossa. Myynnissä simaa ja munkkeja, onnenpyörän pyöritystä, myyntipöytä. Kahvitarjoilu. Tuotto Sotkamon seurakunnan lähetystyölle. Pekka Partanen laulattaa keväisiä lauluja klo 12.30–13.30.

Su 30.4. klo 10 Messu Sotkamon kirkossa.

Su 30.4. klo 12 Messu Vuokatin kirkossa.

Su 30.4. klo 18 Sotkamo-kantaatti srk-talossa.
san. Vexi Salmi, säv. ja säestys Risto Vähäsarja (samoilta tekijöiltä myös kantaesityksenä konserttiin tilattu uusi laulu Kaunis Kainuun maa). Hiukan Laulu, johtaa Satu Aho, solisti Martti Niskanen. Tekstinluku Timo Mikkola. Vapaa pääsy, kolehti Yhteisvastuulle.

KINKERIT 2017

Ke 26.4. klo 18 Heinämäen kylätalossa.
To 27.4. klo 19 Korvanniemen Paljakassa,
Korvanniementie 868.
Ke 10.5. klo 18 Venäjänniemessä, Venäjänniementie 26b.

Kinkeriaiheet: Itsenäisyyden juhlavuosi ja kirkollisen elämän uudistuminen. Virsi 170 ja lisävihkon virsiä.