Sotkamon seurakunnan tapahtumia

Elokuu:

Su 20.8. klo 10 Sanajp. Sotkamon kirkossa.

Su 20.8. klo 12 Messu Vuokatin kirkossa.

Su 20.8. klo 18 Laulu- ja virsi-ilta Soidinvaaran Lahdenrannassa.

Ti 22.8. klo 19 Kesäillan hartaus siunauskappelissa.

Pe 25.8.
klo 9.30 Piispantarkastuksen aloitustilaisuus Sotkamon kirkossa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita entiset ja nykyiset päiväkerholaiset ja vauva- ja perhekerholaiset perheineen sekä perhepäivähoitajat hoitolapsineen.
Kirkkoherranvirasto avoinna klo 10.30 lähtien.

Su 27.8. klo 10 Piispanmessu Sotkamon kirkossa,
liturgia piispa Jari Jolkkonen, avustaa Helena Kuja-Kanto, ehtoollisavustajina Antti Lankinen ja Jarkko Lievonen, saarna Erkki Marin, kanttorina Risto Vähäsarja, kirkkokuoro, tekstinlukijoina Pirjo Juntunen ja Tuomo Mustonen.
Messun jälkeen piispan päätöspuheenvuoro (n. 30 min.) ja klo 13 lounas srk-talossa.

Ti 29.8. klo 19 Kesäillan hartaus siunauskappelissa.

To 31.8. klo 19 Kirkkoherra Erkki Marinin läksiäisjuhla srk-talossa. Huomionosoitukset klo 18-19. Kahvitarjoilu.

HUOM! Katinkullan golflippuja vielä myytävänä kirkkoherranviraston taloustoimistossa 25 €/kpl.