Sotkamon seurakunnan tapahtumia

Tammikuu:

To 25.1. klo 17.30 Rukoustorstai Vuokatin kirkossa.

Su 28.1. klo 10 Messu Sotkamon kirkossa, tammisunnuntain seppeleen lasku vapaussodan muistomerkille, kirkkokahvit ja tammisunnuntain tilaisuus kirkon seurakuntasalissa, jonka jälkeen H-Y po:n kokous n. klo 12.30.

Su 28.1. klo 15 Kotikirkko 5v Vuokatin kirkossa.

Helmikuu:

To 1.2. klo 17.30 Rukoustorstai Vuokatin kirkossa.

Su 4.2. klo 10 Yhteisvastuumessu Sotkamon kirkossa,
YV-kerääjien siunaaminen, avustaa kirkkokuoro.

Su 4.2. klo 11-13 Yhteisvastuulounas srk-talossa.
Menu: kasvissosekeitto, broilerkiusaus, salaatit, leivät, piirakat + munavoi, pipari-tiramisu, kahvi ja Runeberginkakku.
Hinta 9/5 €, alle 4 v. maksutta.

Su 4.2. klo 12 Messu Vuokatin kirkossa, saarna ja lit. Ilpo Kari.

Su 4.2. klo 13 Ehtoollisen jakajan koulutus Sotkamon kirkossa. Haluaisitko tulla mukaan toimittamaan messua ehtoollisen jakajana. Ilmoittaudu etukäteen puhelimitse tai tekstiviestillä kirkkoherra Juhani Saastamoiselle p. 044 710 1933.