Sotkamon seurakunnan tapahtumia

Huhtikuu

To 26.4. klo 18 Hiljainen rukoushetki ja ehtoollinen Vuokatin kirkossa.

Su 29.4. klo 10 Messu (Herättäjän päivä) Sotkamon kirkossa, saarnaa Veli-Matti Sallinen, avustaa Sotkamon Kamarikuoro, joht. Pirkko Kupiainen. Messun jälkeen ruokailu ja kahvit (10 €) ja seurat srk-talossa.

Su 29.4. klo 12 Messu Vuokatin kirkossa,
saarnaa Pirjo Juntunen.

Su 29.4. klo 12 Ehtoollisen jakaja -koulutus Sotkamon kirkossa. Haluatko mukaan messun toteuttamiseen? Kiinnostaako ehtoollisen jakajan tehtävä? Tule mukaan rinkiin. Ilmoittaudu Juhani Saastamoiselle p 044 710 1933.

Su 29.4. klo 18 Onnen säteet -konsertti srk-talossa,
Johanna Piipponen. Lippu 10 €, tuotosta 20 % Yhteisvastuukeräykseen.

Ma 30.4.
klo 10–13 Lapsityön kerhojen vappupirskeet srk-talossa.
Ohjelmassa: Pomppulinna, temppurata, askartelua (koko ajan). Klo 10, 11 ja 12 musisointia, jonka jälkeen aina taikalähde. Pientä naposteltavaa ja juotavaa. Voit pukeutua naamiaisasuun. Vanhemmat ja hoitajat mukaan hauskanpitoon.

Toukokuu:

Ti 1.5. klo 12-14 Vapputapahtuma Vuokatin kirkossa.
Myytävänä munkkeja, simaa, kahvia, leivonnaisia ja arpoja. Kirpputori. Tuotto Sotkamon seurakunnan lähetystyölle. Pekka Partanen laulattaa klo 12.30-13.

To 3.5. klo 17.30 Rukoustorstai Vuokatin kirkossa.

Pe 4.5. klo 18 Puolustusvoimien alueellinen kirkkojuhla Sotkamon kirkossa, mukana Lapin sotilassoittokunta.

Su 6.5. klo 10 Messu Sotkamon kirkossa.
Kanttori Aliisa Lukkari-Syrjäniemen virkaan siunaaminen.

To 10.5. klo 10 Messu Sotkamon kirkossa.

To 10.5. klo 12 Messu Vuokatin kirkossa.

To 10.5. klo 19 Kamarikuoro AVEn konsertti srk-talossa.
Johtaa Maie Kuusik, solistina sopraano Wenhao Zhang ja tyttärensä Silja. Bach - Palestrina - Mäntyjärvi- Rutter. Vapaa pääsy.