Kanslistit  Anna-Liisa Tervo ja Pekka Partanen

faksi 08 6172 3560

Aukioloajat: ma-pe klo 9-15

Kirkkoherranviraston tehtävä

Kirkkoherranvirasto pitää yllä seurakunnan jäsenrekisteriä, antaa virkatodistuksia eri tarkoituksiin, tekee sukuselvityksiä ja palvelee avioliiton esteiden tutkintaan liittyvissä asioissa. Virkatodistuksen voit tilata sivuillamme olevalla lomakkeella.

Virasto hoitaa kirkollisten toimitusten kuten kasteen, vihkimisen ja hautauksen ajanvarauksia. Myös papistoa koskevat toimituspyynnöt voi osoittaa kirkkoherranvirastoon.

Seurakunnan järjestämille yleisille retkille voit ilmoittautua täyttämällä ilmoittautumislomakkeenSeurakunnan tiloja koskevia varauspyyntöjä voit tehdä tilojen varauslomakkeella.

Kirkkoherranvirastossa sinua palvelee:

Anna-Liisa Tervo, kanslisti