Tiedotustoiminta

Tervetuloa Sotkamon seurakunnan toimintaan!

Kaikki viikkoilmoituksissamme ilmoitetut tilaisuudet ovat julkisia ja niihin kutsutaan mukaan jokaista kiinnostunutta. Toiminnastamme saat tietoa seurakuntamme Internet-sivulta Ajankohtaiset tapahtumat -linkin alta sekä tiistaisin ja perjantaisin ilmestyvästä Sotkamo-lehdestä, tiistain Kainuun Sanomista ja neljännesvuosittain ilmestyvästä VuokattiNewsistä.

Seurakuntamme tiedotustyön vastuuryhmä julkaisee vuosittain 14 Kotikirkko-liitettä Sotkamo-lehdessä tapahtumakalentereineen.

Kaikkiin seurakunnan toimintaa koskeviin kysymyksiin vastataan kirkkoherranvirastossa p. 08 617 2351, avoinna
ma-pe klo 9-15.