Vapaaehtoistoiminta

KIINNOSTAAKO VAPAAEHTOISTYÖ?

Vapaaehtoistyötämme ovat Äiti Teresa -peittojen ja vauvannuttujen neulominen, kirpputoritoiminta, yhteisvastuukerääjänä toimiminen, hyväntekeväisyystempauksien ja -myyjäisten toteuttaminen sekä erilaiset palvelutehtävät, esim. EU-ruokajakelussa avustaminen.

Diakoniatyöntekijöiltä voit kysyä lisätietoa lisäksi jumalanpalveluksessa kolehdinkantajana ja tekstinlukijana toimimisesta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Olet tervetullut mukaan toimimaan yhteisen hyvän puolesta!

_______________________________________________________

Vapaaehtoinen ystävätoiminta

Ihmisenä ihmiselle – koulutusilta

kaikille kiinnostuneille

maanantaina 6.11.2017 klo 17.00

seurakuntatalolla, Kainuuntie 39.

Koulutusilta antaa perustiedot ystävätoiminnasta ja se on tarkoitettu sekä seurakunnan että SPR:n vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille. Myöhemmin järjestetään kummallekin ryhmälle omat täsmäkoulutuksensa. Koulutusilta on osallistujille maksuton. Ilmoittautumiset viimeistään pe 27.10.

Riikka Pursiainen p. 050 3255209 **@**

Ulla Kuusisto p. 050 4315778 **@**