Diakoniatyö

Riikka Pursiainen

Ulla Kuusisto

• Kuuluu evankelis-luterilaisen kirkon perusolemukseen ja sen toteuttaminen on jokaisen seurakuntalaisen tehtävä.
  • On heikoimmassa asemassa olevien ihmisten hyvinvoinnin edistämistä ja tukemista arjessa.
  • On ammatillista ja hengellistä läsnäoloa ihmiselämän ongelmien ja kriisien keskellä
  • On yksi osa auttajien verkostoa. Yhteistyötahoja ovat mm.sote- kuntayhtymä, seurakunnan muut työmuodot, eri järjestöt, kirkon valtakunnalliset keskukset, velkaneuvoja, edunvalvoja ja tiedotusvälineet.
  • Diakonia-avustuksista lisätietoja tästä

Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot

Riikka Pursiainen,  p. 050 325 5209, **@**

Ulla Kuusisto p. 050 431 5778 , **@**

Lisätietoja voit kysellä työntekijöiltä. Ajankohtaiset tapahtumat ilmoitamme viikoittain tiistaisin Sotkamo-lehdessä ja Kainuun Sanomissa. Tarkemmat tapahtumatiedot tästä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!