Aa: | Facebook Email Print
Etusivu Herättäjäjuhlat Toiminta Lapset ja nuoret Toimitukset Hallinto Kiinteistöt Nettipappi Palaute Yhteystiedot ________________________________________________________________________________________________________

Yhteisvastuukeräys

YHTEISVASTUUKERÄYS v. 2017

Yhteisvastuukeräys on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelisluterilaisen vuosittainen suurkeräys, joka auttaa heikkoja ja hädänalaisia Suomessa ja kehitysmaissa. Tänä vuonna keräyksen suojelijoina toimivat tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja Porvoon piispa Björn Vikström.

Vuoden 2017 yhteisvastuukeräys torjuu ihmiskauppaa. Ihmiskauppa on alistavaa ja irvokasta, siinä ei ole mitään kaunista. Se on piilossa, mutta silti läsnä kaikkialla. Myös Suomessa, koko ajan. Ihmiskaupan uhrit tarvitsevat apuasi, myös he jotka ovat olosuhteiden pakosta vaarassa joutua uhriksi. Tunnista, toimi ja tue!

 Sotkamon seurakunnan yhteisvastuukeräyksen tulos v. 2017 on 9458,54€. Lämmin kiitos kaikille tapahtumiin osallistuneille sekä vapaaehtoisille keräyksen onnistumisesta!

 

Tule yhteisvastuukerääjäksi!

Tarvitsemme yv-kerääjiä koko Sotkamon alueelle. Ota yhteyttä diakoniatyöntekijöihin,  Riikka Pursiaiseen p. 050-3255209 tai Ulla Kuusistoon p. 050-4315778.

Kiitos, että annat aikaasi yhteisvastuukerääjänä apua tarvitsevien auttamiseksi Suomessa ja maailmalla.