Vapaaehtoistyö

Pienikin asia, apu tai teko voi merkitä toiselle paljon

Yhdessä olemme ja voimme enemmän.

Seurakunnassamme on monia mahdollisuuksia toimia vapaaehtoisena

• Etsitkö tai kyseletkö omaa paikkaasi seurakunnassa?
  • Onko vapaaehtoistyö vastaus siihen?
  • Jokaisella on lahjoja, joita käyttää yhteiseksi hyväksi.
  • Mikä on sinun lahjasi, jolla haluaisit palvella?

Vapaaehtoistyö on on elämäntapa, toimimista seurakunnan parhaaksi, toimintaa joka lähtee sydämestä ja on sitoutumista toimintaan. Vapaaehtoistyö antaa elämään mielekkyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Seurakunnassamme on monia mahdollisuuksia toimia vapaaehtoisena. Täytä oheinen lomake ja lähetä se meille napsauttamalla "Lähetä" painiketta, niin otamme Sinuun yhteyttä.

Lisää seurakuntamme vapaaehtoistyöstä voit lukea Sotkamon seurakunnan vapaaehtoispankin sivuilta.

Voit ilmoittautua mukaan toimintaan vapaaehtoispankin sivuilta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella

tai alla olevalla vapaaehtoistyön yhteystietolomakkeella.

Tervetuloa joukkoomme!

Vapaaehtoistyön yhteystietolomake

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Olen kiinnostunut vapaaehtoistyöstä Sotkamon seurakunnassa
Nimi: *
Osoite: *
Puhelin:
Sähköpostiosoite:
Minua voi kysyä seuraaviin tehtäviin:

Lisätietoja: