Herättäjäjuhlat 2015 Sotkamossa juhlien viralliset Internet - sivut

Tule mukaan talkoisiin!

Herättäjäjuhlat järjestetään perinteisesti talkooperiaatteella. Juhlien rakentamisen, juhlaväen ruokkimisen ja majoittamisen onnistuminen edellyttää vähintään 1 500 talkoolaisen työpanosta sekä oman kodin avaamista juhlavieraille.

Talkoisiin voi ilmoittautua sähköisesti napsauttamalla tätä linkkiä  tai soittamalla talkoo-/majoitussihteeri Terttu Ryhänen 040 361 9162. Ilmoittautumislomakkeita saa Sotkamon kirkkoherranvirastosta Salmelantie 1, juhlatoimistosta Keskuskatu 3 sekä muista Kainuun kirkkoherranvirastoista.

Sotkamon Herättäjäjuhlien Facebook-sivusto on avattu

Tule tutustumaan, kommentoimaan ja antamaan omia vinkkejäsi järjestäjille.

Tässä linkki:

Herättäjäjuhlien toimisto avattiin

Toimisto palvelee niin herättäjäjuhlien talkoolaisia kuin Sotkamosta herättäjäjuhlien ajaksi majoitusta etsiviä sekä majoitusta tarjoavia.

Toimisto on avoinna arkisin klo 10 - 14
osoitteessa Keskuskatu 3, Sotkamo