Lapsityön tapahtumia

PERHERETKI LA 17.11.18 TIETOMAAHAN OULUUN
Lähtö: klo 7.30 Sotkamon kirkon parkista -  kyytiin voi tulla myös Vuokatista S-Marketin pysäkiltä.

Perillä n klo 10-10.30
Tutustumme "Parasta aikaa"- näyttelyyn, jonon on kerätty parhaita juttuja 30 vuoden ajalta. Talo on pullollaan mukavaa puuhaa sekä lapsille että aikuisille. Meille on varattu "Hurjat saalistajat" 3D elokuva klo 12.

Päivän aikana on mahdollisuus käydä kaupungilla ostoksilla.
Kotiin lähdemme klo 16.
Kotisotkamossa olemme n klo 18.30-19

Mukaan pääsee 50 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset soittamalla p. 0505485751. Ilmoittautuminen alkaa syysloman jälkeisenä maanantaina klo 7.30. Ole nopea, mikäli mielit mukaan!

Matkan hinta: (sisältää matkan ja sisäänpääsymaksun)
Aikuinen: 20€
Laps i6-17v: 15€
Lapsi alle 6v: 8€

Matka maksetaan lapsityöntoimistoon tai kerhoon viimeistään 5.11. mennessä.
Retkeläisen tulee täyttää osallistumiskaavake, joka liitetään turvallisuussuunnitelmaan. Mikäli lapsi lähtee muun kuin oman vanhemman kanssa retkelle, niin hänellä tulee olla vanhemmiltaan kirjallinen lupa matkalle.

Mikäli tiedät voivasi pahoin linja-autossa, varaudu siihen jo etukäteen ottamalla   lääkettä tai hankkimalla apteekista ranneke, joka ehkäisee pahoinvointia. Varaa myös vaihtovaatetta mukaan.

Ota evästä mukaan, mutta jätä sipsit ja karkit kotiin. Tietomaassa on mahdollista käyttää kahvilapalveluja.

Linja-autossa on lapsille väritystehtäviä ja muuta kivaa ohjelmaa.
Muista sujauttaa reppuusi iloista retkimieltä.

Terveisin  Marjo ja Anitta sekä Kirkonrotta, joka jo innokkaana odottaa retkeä

LOKAKUU:

To 18.10. Klo 18 " VIIVIN JA VILIN UNISEIKKAILU"
Seurakuntatalolla koko perheen näytelmä, joka kertoo Viivi ja Vili Villipossun seikkailusta Onerva Oravan kanssa. Nukkumatti on tehnyt kepposen - Viivi ja Vili näkevät samaa unta ja mitä sitten tapahtuukaan. Tarinalla on onnellinen ja yllättävä loppu.
Näytelmän jälkeen: ongintaa 1€, onnenpyörä 1€, arpoja 1€ sekä kahvitarjoilua, johon on vapaaehtoinen kahviraha.
Illan tuotto oman seurakunnan lapsityön hyväksi.

MARRASKUU:

Su 4.11. klo 12 Vauvakirkko Vuokatin kirkossa
Vauvoille omat helistimet mukaan. Kirkon jälkeen kahvit ja piltit.
Tervetuloa!