Ajankohtaiset tapahtumat ja toiminta

Lisätietoa tästä!

__________________________________________________

SENIORIPYSÄKKI-RYHMÄ TÄYNNÄ

Senioripysäkki-ryhmä on  60 vuotta täyttäneille tarkoitettu keskusteluryhmä. Ryhmä kokoontuu 1,5 tunnin ajan kerran viikossa  yhteensä 15 kertaa. Ryhmään tullaan etukäteishaastattelun kautta.

Joka tapaamiskerralla on oma keskusteluaiheensa. Ryhmän tavoitteena on ehkäistä yksinäisyyttä ja sen myötä syrjäytymistä. Ryhmän aloitettua toimintansa ei uusia ryhmäläisiä enää oteta mukaan. Lisätietoa Ulla Kuusisto p. 050 431 5778.

_______________________________________________________

Su 8.10 Rovastikunnallinen omaishoitajien kirkkopyhä Vaalassa klo 12. Lähtö Sotkamon kirkon p-paikalta klo 9.45 (yhteiskyyti kuhmolaisten kanssa), kahvitauko Kontiomäellä (omakustanne) . Kotiin lähtöaika Vaalasta n. klo 16.00. Ilm. ja lisätiedot to 28.9 mennessä / Riikka Pursiainen p. 0503255209

________________________________________________________

Kirpputori avoinna lauantaisin klo 9-12 srk-talolla, Kainuuntie 39. Lisätietoa tästä.

_____________________________________________________

Olemme muistaneet seurakunnan tänä vuonna 100 vuotta täyttäviä jäseniä vapaaehtoisten neulomilla sini-valkoisilla villasukilla Suomi100-hengessä. Onnea ja siunausta päivänsankareille!

___________________________________________________

16.5 2017 lähti 91 Äiti Teresa peittoa Ukrainan sodan pakolaisille Riihimäen Idäntyö ry:n kautta sekä 108 nuttua, 28 vauvan myssyä ja yhdet pienet lapaset Alavuden kautta kohti Afrikkaa. Lämmin kiitos kaikille neulojille!

13.6.2017 lähti 8 säkillistä leprasiteitä ( lakanoista leikattuja siderullia) Orimattilan kautta tarvitseville. Kiitos ahkerille vapaaehtoisille!

_______________________________________________

DIAKONIATYÖN 100 V  SINIVALKOINEN SUKKAHAASTE

Haastamme vapaaehtoisia neulomaan sinivalkoisia villasukkia kevään 2017 aikana Suomi100 - juhlavuoden merkeissä. Tarkoituksenamme on lahjoittaa neulotut sukat syksyllä erikseen valittavaan diakoniseen kohteeseen. Seitsemän veljestä-lankoja saa diakoniatoimistosta.

TOIMINTA:

DIAKONIAPIIRI

Diakoniapiiri kokoontuu joka toinen tiistai srk-talon salissa, Kainuuntie 39. Piirissä kuullaan diakoniatyön kuulumisia. Piirin aikana voi neuloa mm. Äiti Teresa-peittoihin lappuja ja vauvojen nuttuja. Äiti Teresa-peitot lähtevät Sotkamosta Riihimäellä toimivan Idäntyö ry:n kautta maailmalle. Nutut puolestaan lähtevät Alavuden kautta kohti Afrikkaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan uudet ja jo aiemmin toiminnassa mukana olleet vapaaehtoiset! Kiitos kun olette mukana tärkeässä tehtävässä!

Haluatko lahjoittaa lankoja Äiti Teresa -peittoihin?
Äiti Teresan villapeittoja on kudottu vapaaehtoisvoimin Sotkamon seurakunnassa useiden vuosikymmenten ajan. Peittoihin on käytetty 7-veljestä villalankaa. Äiti Teresan peitot lähtevät Sotkamosta maailmalle. Lahjoituslangat voi toimittaa khranvirastoon tai diakoniatoimistoon, os. Salmelantie 1. Lämmin kiitos jo etukäteen lahjoituksestasi!

Diakoniapiiri seurakuntatalolla, Kainuuntie 39,
joka toinen tiistai
klo 13 -15

Lokakuu: 3.10, 17.10, 31.10
Marraskuu: 14.11

Kaikkien piirien yhteinen joulujuhla To 30.11 klo 13. Ilmoittautumiset kokoontumisissa työntekijöille 21.11.2017 mennessä.

AIKUISTEN KERHO

Kerho on kaikille avoin vapaamuotoinen kokoontuminen, joka koostuu kahvittelusta, hartaushetkestä, yhteisestä jutustelusta, virsien laulamisesta ja pienestä ohjelmatuokiosta.

Aikuisten kerho joka toinen keskiviikko seurakuntatalon salissa, Kainuuntie 39,  klo 12.00

Lokakuu: 11.10, 25.10
Marraskuu: 8.11, 22.11, 30.11 (joulujuhla)

Aikuisten kerho joka toinen torstai Vuokatin kirkossa, Varsitie 1, klo 13.30

Lokakuu: 5.10, 19.10
Marraskuu: 2.11, 16.11, 30.11 (joulujuhla srk-talolla, Kainuuntie 39)

__________________________________________________

KAIKKIEN PIIRIEN YHTEINEN JOULUHLA To 30.11 klo 13 srk-talolla, Kainuuntie 39. Ilmoittautumiset kokoontumisissa työntekijöille 21.11.2017 mennessä.

SURURYHMÄ

Sururyhmä on surijoille tärkeä purku-ja latauspaikka, jossa on lupa surra; itkeä ja nauraa vaikeittenkin kysymysten äärellä. Ryhmän ohjaajina toimivat seurakunnan työntekijät.

Kutsu lähetetään n. puolen vuoden aikana kuolleiden henkilöiden lähiomaiselle seurakunnan yhteystietojen pohjalta. Ryhmä on suljettu ryhmä eli  ryhmän aloitettua toimintansa ei uusia ryhmäläisiä oteta enää mukaan.

Seuraava ryhmä keväällä 2018

KIRJAPIIRI

klo 13.00 khranvirastolla, kirjastohuoneessa, Salmelantie 1

Ke 1.11 Jukka Sariola: Ystäväni Seija: kutsumuksena Afganistan.

Tarkoituksena on, että osallistujat omatoimisesti tutustuvat teokseen ennen kokoontumista. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita. Kokoontumisen alussa lyhyt alustus, jonka jälkeen vapaata keskustelua, lopussa hartaus.  Lisätietoja piiristä saa diakoniatyöntekijöiltä.

Kirjallisuuden pariin ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet!

Tapahtumiin voit ilmoittautua sivuillamme olevalla lomakkeella.