Ajankohtaiset tapahtumat ja toiminta

Vapaaehtoisten neulomia lahjoitussukkia Suomi100-hengessä

11.12.2017 lähti 102 nuttua kohti Etiopiaa. Kiitos ahkerille neulojille!

LC Sotkamo/ Sapsottaret luovuttivat ma 18.12.2017 diakoniatyön kautta jaettavaksi K-supermarket Sotkamon ja Vuokatin asiakkaiden lahjoittamia tuotteita diakoniatyön kautta jaettavaksi. Paikalla Sapsottarista olivat Helena Lautsalo ja Tarja Korhonen sekä kaupan myymäläpäällikkö Teemu Korhonen. Lahjoituksen vastaanottivat diakoniatyöntekijät Riikka Pursiainen ja Ulla Kuusisto. Lämmin kiitos lahjoituksista!

Diakonian vapaaehtoisten neulomia Äiti Teresa -peittoja

Lähimmäispalvelukoulutus

kaikille kiinnostuneille

30. ja 31.1.2018 klo17.00

seurakuntatalolla, Kainuuntie 39.

ILMOITTAUDU NYT!

Lisätietoa tästä!

_______________________________________________________

Kirpputori aukeaa la 20.1.2018  Lisätietoa tästä.

YHTEISVASTUU 2018

AVULLASI TORJUTAAN NÄLKÄÄ JA KÖYHYYTTÄ
Yhteisvastuu 2018 tukee taloudellisesti vaikeassa tilanteessa olevia ihmisiä yhteistyössä diakoniarahaston ja paikallisseurakuntien kanssa. 60% keräyksen tuotosta ohjautuu Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon.

To 1.2 klo 13  Yhteisvastuu-info srk-talolla, Kainuuntie 39.
Tervetuloa kuulemaan lisää tämän vuoden keräyksestä. Jaossa keräysmateriaalia.

Su 4.2  klo 10 Yhteisvastuumessu ja kerääjien siunaus Sotkamon kirkossa. Messun jälkeen lounas srk-talolla klo 11-13. Lounaan hinta 10€/5€. Tervetuloa!

Ti 13.2  klo 11-13 Hernekeittomyyjäiset srk-talolla, Kainuuntie 39. Keittoa voi ostaa omiin astioihin 4€/litra tai ostaa laskiaispulllia 1€/kpl. Hernekeittoateria 6€ sis.kahvin ja pullan. Erikseen ostettuna pullakahvit 2€. Tuotto yv:lle. Tervetuloa!

Lisätietoa yhteisvastuusta tästä

_________________________________________________________

TOIMINTA:

DIAKONIAPIIRI

Diakoniapiiri kokoontuu joka toinen tiistai srk-talon salissa, Kainuuntie 39. Piirissä kuullaan diakoniatyön kuulumisia. Piirin aikana voi neuloa mm. Äiti Teresa-peittoihin lappuja ja vauvojen nuttuja. Äiti Teresa-peitot lähtevät Sotkamosta Riihimäellä toimivan Idäntyö ry:n kautta maailmalle. Nutut puolestaan lähtevät Alavuden kautta kohti Afrikkaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan uudet ja jo aiemmin toiminnassa mukana olleet vapaaehtoiset! Kiitos kun olette mukana tärkeässä tehtävässä!

Haluatko lahjoittaa lankoja Äiti Teresa -peittoihin?
Äiti Teresan villapeittoja on kudottu vapaaehtoisvoimin Sotkamon seurakunnassa useiden vuosikymmenten ajan. Peittoihin on käytetty 7-veljestä villalankaa. Äiti Teresan peitot lähtevät Sotkamosta maailmalle. Lahjoituslangat voi toimittaa khranvirastoon tai diakoniatoimistoon, os. Salmelantie 1. Lämmin kiitos jo etukäteen lahjoituksestasi!

Diakoniapiiri seurakuntatalolla, Kainuuntie 39,
joka toinen tiistai
klo 13 -15

Tammikuu  23.1.
Helmikuu  6.2, 20.2
Maaliskuu 6.3, 20.3
Huhtikuu 3.4, 17.4

Toukokuu: kevätjuhla 15.5

AIKUISTEN KERHO

Kerho on kaikille avoin vapaamuotoinen kokoontuminen, joka koostuu kahvittelusta, hartaushetkestä, yhteisestä jutustelusta, virsien laulamisesta ja pienestä ohjelmatuokiosta.

Aikuisten kerho joka toinen keskiviikko seurakuntatalon salissa, Kainuuntie 39,  klo 13.00

Tammikuu 31.1.
Helmikuu  14.2, 28.2
Maaliskuu 14.3, 28.3
Huhtikuu  11.4, 25.4
Toukokuu 9.5 ja kevätjuhla 15.5

Aikuisten kerho joka toinen torstai Vuokatin kirkossa, Varsitie 1, klo 13.30

Tammikuu: 25.1
Helmikuu : 8.2, 22.2
Maaliskuu: 8.3, 22.3
Huhtikuu: 5.5, 19.5
Toukokuu: 3.5 ja kevätjuhla 15.5 (Srk-talo, kainuuntie 39)

__________________________________________________

SURURYHMÄ

Sururyhmä on surijoille tärkeä purku-ja latauspaikka, jossa on lupa surra; itkeä ja nauraa vaikeittenkin kysymysten äärellä. Ryhmän ohjaajina toimivat seurakunnan työntekijät.

Kutsu lähetetään n. puolen vuoden aikana kuolleiden henkilöiden lähiomaiselle seurakunnan yhteystietojen pohjalta. Ryhmä on suljettu ryhmä eli  ryhmän aloitettua toimintansa ei uusia ryhmäläisiä oteta enää mukaan.

Seuraava ryhmä keväällä 2018

KIRJAPIIRI

klo 13.00 khranvirastolla, kirjastohuoneessa, Salmelantie 1

Ti 27.2.2018  kirjana: Risto Kormilaisen DIOPTERI

Tarkoituksena on, että osallistujat omatoimisesti tutustuvat teokseen ennen kokoontumista. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita. Kokoontumisen alussa lyhyt alustus, jonka jälkeen vapaata keskustelua, lopussa hartaus.  Lisätietoja piiristä saa diakoniatyöntekijöiltä.

Kirjallisuuden pariin ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet!

Tapahtumiin voit ilmoittautua sivuillamme olevalla lomakkeella.