Ajankohtaiset tapahtumat ja toiminta

18.5.2018 lähti 113 nuttua ja iso kasa lasten sukkia ja vauvan myssyjä Alavuden kautta kohti Afganistania. Kiitos ahkerille neulojille!

LC Sotkamo/ Sapsottaret luovuttivat ma 18.12.2017 diakoniatyön kautta jaettavaksi K-supermarket Sotkamon ja Vuokatin asiakkaiden lahjoittamia tuotteita. Paikalla Sapsottarista olivat Helena Lautsalo ja Tarja Korhonen sekä kaupan myymäläpäällikkö Teemu Korhonen. Lahjoituksen vastaanottivat diakoniatyöntekijät Riikka Pursiainen ja Ulla Kuusisto. Lämmin kiitos lahjoituksista!

Diakonian vapaaehtoisten neulomia Äiti Teresa -peittoja. 26.4.2018 lähti 81 peittoa Sotkamosta kohti  Riihimäen Idäntyö ry:tä, joka toimittaa peitot Ukrainan sodan pakolaisille

Rauhallista ja siunattua joulunaikaa!

Vuoden viimeinen diakoniapäivystys on ke 12.12. Päivystykset jatkuvat normaalisti ma 7.1.2019

______________________________________________________

Kirpputori joulutauolla.  Lisätietoa tästä.

_________________________________________________

YHTEISVASTUU
Yhteisvastuu 2018 tukee taloudellisesti vaikeassa tilanteessa olevia ihmisiä yhteistyössä diakoniarahaston ja paikallisseurakuntien kanssa. 60% keräyksen tuotosta ohjautuu Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon.

Lisätietoa yhteisvastuusta tästä

TOIMINTA:

DIAKONIAPIIRI

Diakoniapiiri kokoontuu joka toinen tiistai srk-talon salissa, Kainuuntie 39. Piirissä kuullaan diakoniatyön kuulumisia. Piirin aikana voi neuloa mm. Äiti Teresa-peittoihin lappuja ja vauvojen nuttuja. Äiti Teresa-peitot lähtevät Sotkamosta Riihimäellä toimivan Idäntyö ry:n kautta maailmalle. Nutut puolestaan lähtevät Alavuden kautta kohti Afrikkaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan uudet ja jo aiemmin toiminnassa mukana olleet vapaaehtoiset! Kiitos kun olette mukana tärkeässä tehtävässä!

Haluatko lahjoittaa lankoja Äiti Teresa -peittoihin?
Äiti Teresan villapeittoja on kudottu vapaaehtoisvoimin Sotkamon seurakunnassa useiden vuosikymmenten ajan. Peittoihin on käytetty 7-veljestä villalankaa. Äiti Teresan peitot lähtevät Sotkamosta maailmalle. Lahjoituslangat voi toimittaa khranvirastoon tai diakoniatoimistoon, os. Salmelantie 1. Lämmin kiitos jo etukäteen lahjoituksestasi!

Diakoniapiiri seurakuntatalolla, Kainuuntie 39,
joka toinen tiistai
klo 13 -14.30

Tammikuu: 15.1, 29.1
Helmikuu: 12.2, 26.2
Maaliskuu: 12.3, 26.3
Huhtikuu: 9.4, 23.4
Toukokuu: 7.5, 16.5 (kevätjuhla)

AIKUISTEN KERHO

Kerho on kaikille avoin vapaamuotoinen kokoontuminen, joka koostuu kahvittelusta, hartaushetkestä, yhteisestä jutustelusta, virsien laulamisesta ja pienestä ohjelmatuokiosta.

Aikuisten kerho joka toinen torstai seurakuntatalon salissa, Kainuuntie 39,  klo 11.30 - 13.00

Tammikuu: 24.1
Helmikuu: 7.2, 21.2
Maaliskuu: 7.3, 21.3
Huhtikuu: 4.4, 18.4
Toukokuu: 2.5, 16.5 (kevätjuhla)

Aikuisten kerho Vuokatin kirkossa, Varsitie 1, klo 13

__________________________________________________

SURURYHMÄ

Sururyhmä on surijoille tärkeä purku-ja latauspaikka, jossa on lupa surra; itkeä ja nauraa vaikeittenkin kysymysten äärellä. Ryhmän ohjaajina toimivat seurakunnan työntekijät.

Kutsu lähetetään n. puolen vuoden aikana kuolleiden henkilöiden lähiomaiselle seurakunnan yhteystietojen pohjalta. Ryhmä on suljettu ryhmä eli  ryhmän aloitettua toimintansa ei uusia ryhmäläisiä oteta enää mukaan.

Seuraava ryhmä keväällä 2019

Tapahtumiin voit ilmoittautua sivuillamme olevalla lomakkeella.