Ajankohtaiset tapahtumat ja toiminta

Vapaaehtoisten neulomia lahjoitussukkia Suomi100-hengessä

Diakoniatyön toteuttama alttari Tuomasmessussa

Diakonian vapaaehtoisten neulomia Äiti Teresa -peittoja

Heinäkuun diakoniavastaanotot ajanvarauksella p. 050-4315778. DIAKONIATOIMISTO SULJETTU 10. -21.7.2017

Rauhallista kesää kaikille!

_____________________________________________________

Kirpputori kesätauolla. Lisätietoa tästä.

_____________________________________________________

Olemme muistaneet seurakunnan tänä vuonna 100 vuotta täyttäviä jäseniä vapaaehtoisten neulomilla sini-valkoisilla villasukilla Suomi100-hengessä. Onnea ja siunausta päivänsankareille!

____________________________________________________

16.5 2017 lähti 91 Äiti Teresa peittoa Ukrainan sodan pakolaisille Riihimäen Idäntyö ry:n kautta sekä 108 nuttua, 28 vauvan myssyä ja yhdet pienet lapaset Alavuden kautta kohti Afrikkaa. Lämmin kiitos kaikille neulojille!

13.6.2017 lähti 8 säkillistä leprasiteitä ( lakanoista leikattuja siderullia) Orimattilan kautta tarvitseville. Kiitos ahkerille vapaaehtoisille!_______________________________________________

DIAKONIATYÖN 100 V  SINIVALKOINEN SUKKAHAASTE

Haastamme vapaaehtoisia neulomaan sinivalkoisia villasukkia kevään 2017 aikana Suomi100 - juhlavuoden merkeissä. Tarkoituksenamme on lahjoittaa neulotut sukat syksyllä erikseen valittavaan diakoniseen kohteeseen. Seitsemän veljestä-lankoja saa diakoniatoimistosta.

____________________________________________________

TOIMINTA:

DIAKONIAPIIRI

Diakoniapiiri kokoontuu joka toinen tiistai srk-talon salissa, Kainuuntie 39. Piirissä kuullaan diakoniatyön kuulumisia. Piirin aikana voi neuloa mm. Äiti Teresa-peittoihin lappuja ja vauvojen nuttuja. Äiti Teresa-peitot lähtevät Sotkamosta Riihimäellä toimivan Idäntyö ry:n kautta maailmalle. Nutut puolestaan lähtevät Alavuden kautta kohti Afrikkaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan uudet ja jo aiemmin toiminnassa mukana olleet vapaaehtoiset! Kiitos kun olette mukana tärkeässä tehtävässä!

Haluatko lahjoittaa lankoja Äiti Teresa -peittoihin?
Äiti Teresan villapeittoja on kudottu vapaaehtoisvoimin Sotkamon seurakunnassa useiden vuosikymmenten ajan. Peittoihin on käytetty 7-veljestä villalankaa. Äiti Teresan peitot lähtevät Sotkamosta maailmalle. Lahjoituslangat voi toimittaa khranvirastoon tai diakoniatoimistoon, os. Salmelantie 1. Lämmin kiitos jo etukäteen lahjoituksestasi!

Diakoniapiiri seurakuntatalolla, Kainuuntie 39,
joka toinen tiistai
klo 13 -15

Syyskuu: 19.9
Lokakuu: 3.10, 17.10, 31.10
Marraskuu: 14.11

Kaikkien piirien yhteinen joulujuhla Ti 28.11 klo 13. Ilmoittautumiset kokoontumisissa työntekijöille 21.11.2017 mennessä.

AIKUISTEN KERHO

Kerho on kaikille avoin vapaamuotoinen kokoontuminen, joka koostuu kahvittelusta, hartaushetkestä, yhteisestä jutustelusta, virsien laulamisesta ja pienestä ohjelmatuokiosta.

Aikuisten kerho joka toinen keskiviikko seurakuntatalon salissa, Kainuuntie 39,  klo 12.00

Syyskuu: 13.9, 27.9
Lokakuu: 11.10, 25.10
Marraskuu: 8.11, 22.11

Aikuisten kerho joka toinen torstai Vuokatin kirkossa, Varsitie 1, klo 13.30

SURURYHMÄ

(suljettu ryhmä)
Sururyhmä on surijoille tärkeä purku-ja latauspaikka, jossa on lupa surra; itkeä ja nauraa vaikeittenkin kysymysten äärellä. Ryhmän ohjaajina toimivat seurakunnan työntekijät.

Seuraava ryhmä pidetään syksyllä 2017. Kutsu lähetetään lähiomaiselle seurakunnan yhteystietojen pohjalta.

KIRJAPIIRI

klo 13.00 khranvirastolla, kirjastohuoneessa, Salmelantie 1

Ke 6.9 Arto Paasilinna: Suloinen myrkynkeittäjä

Ke 1.11 Jukka Sariola: Ystäväni Seija: kutsumuksena Afganistan.

Tarkoituksena on, että osallistujat omatoimisesti tutustuvat teokseen ennen kokoontumista. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita. Kokoontumisen alussa lyhyt alustus, jonka jälkeen vapaata keskustelua, lopussa hartaus.  Lisätietoja piiristä saa diakoniatyöntekijöiltä.

Kirjallisuuden pariin ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet!

Tapahtumiin voit ilmoittautua sivuillamme olevalla lomakkeella.